fredag 18 mars 2011

Snöoväder..

Våren gjorde ett litet uppehåll kan man säga. Snön vräker ner. Värderleksrapporten berättar dock att våren återupptar sitt inträde i morgon och på söndag ska solen dominera. Eftersom värmen inte varit påtaglig så är det solen som gjort att så pass mycket snö har försvunnit.

Jaa..fredag och en hel del praktiska saker som står på agendan. Framåt kvällen får jag trevligt sällskap ..jaa..älsklingen så klart men en av mina bästa vänner kommer med tåget från huvudstaden och ska stanna ända tills söndag ..såå trevligt och såå mycket vi har att avhandla.

Det har hänt mycket sedan vi träffades sist så det var ett klokt beslut att stanna till söndag så vi hinner prata färdigt. Eller färdigt och färdigt ..men det viktigaste.

Dagen idag kommer också berätta om vad som händer kring flickorna ..något måste ju hända!

Jag önskar dig en bra fredag ..ta hand om dig i snövädret!

3 kommentarer:

  1. Men det skulle ju snöa i SKÅNE ;) Inget här ännu :) Har regnat massor dock och igår övergick det i hagel men sen regn. Just nu så regnar det inte men det är så enormt fuktigt i luften så det hänger stora droppar kvar på allt.

    Hoppas du får en fin dag och helg nu :)

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Då kanske du klarar dig från det otäcka vita eländet..hörde på radion att Trollhättan fått massor så vädret tar sig kanske banan över västkusten.

    Önskar Dig detamma .. fin dag och trevlig helg!
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Tack för snön Ewa...

    Snöstorm här... :(

    Hoppas det löser sig fort för flickorna! Blir så ARG att allt ska ta sån tid! :(

    KRAM och trevlig helg <3

    SvaraRadera