onsdag 19 januari 2011

Åter ett starkt Uppdrag granskning..

Känner mig helt tagen.

Se och höra pedofilens dotter som så avskalat orkade berätta om det hon varit med om är ovärdeligt för alla de som drabbats och utan att ana blivit utvalda att bli brottsoffer.

Fina lilla människa vilken insats du gjort i och med att du berättar i tv.

Det är väl ändå dags att se över straffen för de som döms för pedofili. Att de är sjuka råder ju inget tvivel om så därför förstår jag att de döms till sluten psykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning.

Kan inte straffskalan för antal år i fängelse men det som är märkligt är ju att pappan till flickan..hans pedofilkompis..flera gånger dömd och senast släppt efter 1,5 år med bedömning "mönsterfånge"..HALLÅHALLÅHALLÅ!!! där borde det väl vara så att straffet omvandlas till år i fängelse..om han nu blev frisk efter 1,5 år??

Vi kan nog inte ha läkare som vägledare åt rätten i bedömning av när pedofilerna och våldtäktsmännen är friska..de får väl helt enkelt kalla in oberoende rättspsykiatriker om gör en helt oberoende utredning. Därefter få det väl göras en bedömning ur brottsofferperspektivet om den "friska pedofilen" ska avtjäna resterande strafftid omvandlat i fängelse. Det är ju som nya "slag på käften" att släppa ut dom för brottsoffret som får leva med övergreppen HELA LIVET..de ligger nämligen i ryggsäcken!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar