fredag 21 januari 2011

Upprättelse..

fick vi..eller rättare sagt sonen..iom vårt besök på AF..det andra på en vecka. I dag vid det andra besöket närvarade handläggarens chef..vi kan säga på förekommen anledning.

Det känns bra att framföra sina synpunkter till rätt person men också till den som är ansvarig. Det framgick tydligt vilka krav vi hade och också att vi vill bli bemötta med respekt och när det kommer till formella beslut vill vi ha dem på papper!!! Den hårda huden får man klä på sig innan och inte lyssna på sådant man inte behöver ta hänsyn till som "vi här på arbetsförmedlingen har till uppgift" helt ointressant faktiskt att veta deras olika administrativa rutiner och man behöver inte visa sympati med "vem gör vad"..fixa..sen är det fullkomligt ointressant för mig hur många personer som behöver bli inblandade ..jag är bara intresserad av produkten!..så det så!..Uträttat ..klart..ALLA får säga sitt sen kan man gå vidare.

Det gjorde vi också och jag måste säga att resultatet eller produkten blev så fantastiskt mycket bättre än vad någon av oss kunde föreställa i början av förra veckan!..Nöjd!


Så våga stå på dig..hävda din rätt..ställ frågor och framför allt skaffa dig tid att fundera över vad som ska beslutas eller göras. Att skaffa sig själv den tiden man behöver är en rättighet och det fina i kråksången är att motparten också får lite distans!

Distans till sin roll..kan reflektera utifrån det som blev sagt..WinWin!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar