torsdag 6 januari 2011

Dagen efter..

Sent, eller tidigt, hemkommen 03.30 och nyss uppstigen har jag nu fått i mig några "baljor" kaffe..spelat lite bas och sakteliga börjar jag vakna till.

Tycker det är jättekonstigt att man kan känna sig helt"bakis" fast man inte druckit en enda droppe alkohol..

Trevligt var det och Tack Agneta och Göran för en lyckad fest!

I år är det dock väldigt oklart vem det var som vann. Det blev lite rörigt i poängräkningen där på slutet och det blir ju lätt så när det är många kockar som rör i soppan. Vad gör väl det tiden går så otroligt fort när man har trevligt och som vanligt har Göran gjort ett smärre hästjobb med att sammanställa hur många musikfrågor som helst!

Dagen idag får gå åt till att "slicka såren". Snön vräker ner utanför fönstret och man får nog roa sig med att andra åker skidor på tv.

Ska lösa mitt tillfälligt lösta datorproblem vilket verkar vara lagom sysselsättning en sån här dag sen blir det nog lite mer basspel.."It aint me..it aint me".. Fortunate son..Creedence-låten klingar i huvudet och det kan nog övas lite på basgången :)..ojojoj .. Rock n roll!!

2 kommentarer:

  1. En riktig slappardag! :)

    Kram <3

    SvaraRadera
  2. Japp..dessutom har ju halva dagen gått när man vaknar så sent men det gör absolut ingenting..det är skönt att slappa ibland!

    Eftermiddagskram från Ewa <3

    SvaraRadera