onsdag 19 januari 2011

Spikmattans fel?..

Jaa..jag vet inte men hade en meditativ stund med djupandning på spik- matta och kudde i går kväll..jätteskönt! Vaknade 04.30 av att jag toknös och var tvärsnuvig..igen! Vad är det frågan om? ..jag  var ju piggare och mådde bättre både igår och i förrgår.

Antingen var det spikmattans arbete som satte igång det hela igen eller också är det dracenablommans doft som triggar immunförsvaret. Immunförsvaret kanske inte räcker till att ta hand om och läka ut förkylningen när den starka doften ansätter slemhinnor i näsa och svalg.

Det är bara några få blommor kvar i blomklasarna..de flesta har vissnat ner nu så idag åker den bort blomställningen ..orkar helt enkelt inte med den starka doften en kväll till med denna tokförkylning i näsan!

Spikmatta är ett fantastiskt verktyg att få kroppen att slappna av. Tror dock att det kan vara som med att idrotta med virus/infektion i kroppen..att det kan förvärras även om det inte riktigt är logiskt. Spikmattan har ju precis som akupunktur en läkande effekt. Det behöver inte vetenskapligt bevisas för jag känner själv att det är bra men effekten kan ju bli att det hela förvärras innan det blir en förbättring...vet inte hu logiskt det resonemanget är!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar