tisdag 25 januari 2011

Prinsessa..undrar om jag ska testa ärtan?..

Jo då..har övernattningsbesök av Prinsessan..hon ska sova hos farmor några nätter eftersom päronen ägnar sig åt andra saker!

Just nu kollar vi My little Ponny..jösses så flickigt med gnälliga röster men Prinsessan verkar gilla storyn! Vi fikar ju mycket när vi umgås, majestätet och jag..hög mysfaktor tycker vi båda. Den bestämda farmodern har nu sagt ifrån om att hämta fler kakor..sockerkicken måste få lägga till sig innan det är sovdags :)

När man haft tre egna Prinsar så är det lite av en annan värd med Prinsessor! Grabbarna tittade på Super Mario..Hi-Man och jaa..sköldpaddorna..The Turtles! nu ska vi se..hmm..Donatello..Rafael och ?? jaa..Michelangelo..tänk vad man minns. Minns inte att vi ens hade My little Ponny ..filmen alltså..men jag kom just på att Prinsessans pappa hade en liten häst och det var nog tusan en lila My little Ponny!


Lillebror hade Lilla Gubben..Pippis häst..den friserades kraftigt..jaa skulle vilja säga snaggades rejält! Det måste vara nästan 20 år sedan och nu är Pippifigurerna lika poppis..fantastiskt!

Japp..det börjar på att bli dags för John Blund nu..ska pilla dit en ärta under madrassen för att kolla om hon är en äkta Prinsessa! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar